Högtryckslaminat från Lamiroc tål vår arktiska natur

LAMIROC COMPONENTS | Högtryckslaminat av norrländsk kvalité är extremt slitstarkt och användbart. Vi tillverkar skyltar, fasadskivor till byggnader, bordsskivor, bänkskivor, paneler, skåp och skärmsystem till interiörer med mera.

Icehotel i Jokkasjärvi valde Lamiroc Component som leverantör till sin reklamskylt på Kiruna Airport. Skylten är oerhört slitstark och tål vårt hårda klimat i många år.

Skandinaviens enda tillverkare av högtryckslaminat

Lamiroc Component i Nordmaling har tillverkat högtryckslaminat i över 64 år. Vi är ett företag med stor kunskap, kapacitet och vilja! Med hänsyn till våra maxmått kan vi tillverka allt inom högtryckslaminat.

Besök

www.lamiroc.se

Högtryckslaminat för utomhus- eller inomhusbruk

Ett skivmaterial som pressats samman under högt tryck och hög temperatur. Resultatet är en laminatskiva med extremt stryktålighet med hygienisk yta som kommer att stå emot påfrestningar i många år. Det är ett hållbart och stryktåligt material som fungerar lika bra för utomhusbruk som för inomhusbruk då materialet inte drar åt sig fukt.

Egen design för kreativa uttryck

LamiGrafics är en yta, där du som kund kan få ett grafiskt motiv inpressat direkt in i vår högtryckslaminat. Med digital teknik överförs din bild, teckning, bokstäver eller mönster direkt i högtryckslaminatet via ett dekorpapper. LamiGraphiq kan anpassas till alla Lamirocs produkter där bara du som kund sätter begränsningarna. Ett kreativt uttryck med ett hållbart intryck för formgivare och arkitekter.

Produkter av norrländsk kvalité

LamiCompact

Lamirocs högtryckskompaktlaminat som pressas i ett homogent stycke utan kombination av annan stomme.

LamiFacade

Det självklara valet för dig som vill ha en snygg, underhållsfri fasad för exteriört bruk som är enkel och billig att montera. En fasadskiva i högtrycks kompaktlaminat av norrländsk kvalitet och rekommenderad av Byggvarubedömningen och godkänd av Sunda Hus.

LamiGraphiq

Vår unika grafiska laminat, där du som kund kan få ett grafiskt motiv inpressat direkt in i vår högtryckslaminat. Med digital teknik överförs din bild, teckning, bokstäver eller mönster direkt i högtryckslaminatet via ett dekorpapper. LamiGraphiq kan anpassas till alla Lamirocs produkter där bara du som kund sätter begränsningarna. Ett kreativt uttryck med ett hållbart intryck för formgivare och arkitekter.

LamiRoyal

Lamirocs flexibla skärmsystem av norrländsk kvalitet. LamiRoyal är högtryckskompaktlaminat med en rund profil som är anpassade till våt- och hygienutrymmen. Skärmarna har inga fasta format eller moduler, utan specialanpassas efter era önskemål samt rummets planlösning och funktion.

LamiSilence

Lamirocs unika ljuddämpande bordsskiva som är specialutvecklad för att minska störande ljud i skolor, förskolor, restauranger och caféer. Statens provningsanstalt konstaterar att över 50 procent av tillfört ljud från skrap och slag reduceras jämfört med en standardskiva i laminat.

LamiThin

LamiThin är Lamirocs tunna högtryckslaminat. En produkt framtagen för att appliceras på t.ex dörrar, hissar och dylikt. LamiThin är det självklara valet för dig som, på ett enkelt och billigt sätt, vill renovera eller ändra färg på exempelvis dörrar eller hissar.

Läs mer

www.lamiroc.se